2015. február 18., szerda

2014-es beauty kedvencek

Kedvesek!

Annyi kedvences videót néztem az elmúlt hetekben, hogy megérett bennem az elhatározás, hogy én is készítek egyet! Na, nem videót, mert én írni szeretek, nem kamerába beszélni, szóval következzen most egy összefoglaló a 2014-es kedvenceimről! Igyekeztem csoportokba rendezni a dolgokat, hogy én is követni tudjam magamat, és ne lepődjetek meg, ha a blogon már korábban szereplő termékeket fogtok találni.

Körömlakk
Az örök kedvencem az OPI Barefoot in barcelona körömlakk. Év elején a műköröm miatt nem festegettem a körmeimet, nyáron nem emlékszem, mit használtam, és nálam ez annak a jele, hogy nem nyűgözhetett le nagyon az aktuális termék. Nyár végétől azonban több kedvencem is lett. Talán a legimádottabb 2014-es lakkom az Astor Fashion Studio 254 Classy Chic Violette! Régóta vágytam egy világos lila lakkra, és tök véletlen az Auchanban bukkantam rá erre. Egyszerűen megőrülök érte, abszolút ez volt a top lakkom minden szempontból! 


 

Kézkrém
A Ziaja kakaóvajas kézkrémet ugyan csak karácsonykor kezdtem el használni, de pillanatok alatt a kedvencem lett. Isteni az illata, és pikk-pakk felszívódik. Utána finom puha és ápolt kacsók maradnak csak. Kell ennél több? Sajnos, napok óta keresem ezt a krémet, de felszívódott (haha, milyen hatásos, ugye?).


Testápolás, fürdés
Tusfüdők terén a The Body Shop moringás tusfürdőjét nagyon szerettem, ezen kívül pedig a Ziaja narancsolajos tusfürdős testradírja hagyott bennem mély nyomot, ha fürdés a téma. 
Testápolás szempontból kb. csak testvajakat használtam, mert mint tudjátok nem igazán az én asztalom a testápolók használata. Leginkább lusta vagyok hozzá, és nem is nagyon igényli a bőröm. Viszont a The Body Shop 2013-as karácsonyi vaníliás testvaját meg kell említenem. Ezt még 2013 novemberben Prágában vettem, és ugye 2014 folyamán fogyott el. Nagyon, nagyon szerettem az illatát, bár, sajnos elég sűrű volt, de valahogy ez az egy ilyen termék volt, ami tényleg kedvenc kategóriás! 
Nem tudom mennyire tartozik ide, de a Dove Go Fresh uborkás és zöld teás dezodorja abszolút 2014-es kedvencem. Hónapok óta elválaszthatatlanok vagyunk!





Arcápolás
Hú, na ebben a kategóriában RENGETEG dolog megfordult a kezemben! Szinte kötelező, szóval tudjuk le gyorsan: Garnier micellás víz. A kezdeti problémák után szuperül funkcionált, most fogyott el a napokban. Második játékos pedig a Ziaja kecsketejes nappali krém. Nagyon megszerettem, nem is szeretnék most váltani. Már a második tégelyt használom belőle. 


Alapozás
A PIXIBOX-ból szerzett Eucerin Dermo Purifyer korrektort nagyon szerettem, és a mai napig gyakran használom. 




Szem
Teljesen egyértelműen az államvizsga ajándék Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume szempillaspirál! De a Maybelline Eyestudio Lasting Drama tégelyes fekete tus, és az Estée Lauder Pure colors palettám is itt kell, hogy legyen. Illetve az essence big bright eyes highlight it... pearly szemceruza. A tuson kívül naponta használom mindet. 


Ajkak
Miután először ajakbalzsam, majd rúzsmániás lettem, így az ajkakra való termékeim száma végtelenre növekedett. A kedvenceim azonban egyértelműen elhatárolódtak a "pornéptől". Carmex tubusos ajakbalzsam, és Manhattan Lip2last kétfázisú folyékony ajakrúzs. Magasan verik a többi terméket! 


Nagyjából azt hiszem mindent összeszedtem, a kézkrémem egyébként időközben eltűnt, szóval egy másikat kellett szereznem, azért várattalak Titeket. Pár rossz minőségű fotóért pedig bocsánat, de csak este tudok fotózni mostanság... 2015-ben egyébként már most szuper dolgokat szereztem be, és legszívesebben szerepeltetném is itt őket, de nem csalok, mégiscsak az előző év kedvencei a téma. A többi szuperségről pedig majd később!

csók!
                bibonapsugár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése