2014. július 10., csütörtök

Szolgálati közlemény: Rendezgetés, barát-blogok

Kedvesek!

Egy kis változást eszközöltem a blog felépítésén, oldalsávján. Bár, nem figyelmeztettelek Titeket, de feltűnhetett, hogy még régebben kitettem egy képet magamról, és egy rövid leírást is csatoltam a blogról. Emellett kereshettek a blogon, illetve az archívumot is megnézhetitek már jó ideje. Az újdonság, hogy két barátnőm oldalait belinkeltem Nektek, illetve a címkéket a blog alsó sávjába helyeztem át, válogatás nélkül, tehát minden címkét láthattok, ami szerepelt a bejegyzéseknél. 

A blogokról röviden:

Liza lakkjai szerintem elég egyértelmű, hogy mire utal. Liza barátnőm eléggé rákattant a körmözésre már régebben, és erről blogot is csinál, szorgosan festegeti körmeit, és folyamatosan újdonságokat próbál ki, mutat be. A lelkesedése elképesztő, stílusa nagyon Lizás, bár, ez másoknak nem sokat jelent, de bolondos, mindig vidám és frissítő bejegyzéseket olvashattok Tőle.  Számomra elég extrém manikűröket szokott készíteni, de egészen más a stílusunk, világunk, így ez nem meglepő. Mindenesetre ajánlom mindenkinek, aki egy kis extrára, rengeteg színre és szokatlan manikűrökre éhezik!





krippl kréti - savior my behavior az egyik legkedvesebb barátnőm blogja. A hölgyemény rajzolással és írással tölti minden szabad percét szerencsére, mivel mindkettőben elképesztően tehetséges. Ennek gyümölcsét közszemlére is bocsátja, ami szintén szuper, mert vétek lenne, ha fiókjában őrizné műveit. Mindenképpen ajánlom mindenkinek, aki nyitott egy érzékeny lélek melankólikus, elvont írásaira, de ha valakit ez nem köt le (MIÉRT NEM?!), akkor a rajzok egészen biztosan megérintik majd, mivel egyszerűek, természetközeliek, szerethetőek, mégis hatalmas mélység rejlik a könnyed vonások mögött.
   


begin to remember egy képgyűjtögetős oldal, ahol krippl kréti ismét megmutatja érzékenységét, ezúttal az internet bugyraiban talált képekkel kifejezve önmagát. gyönyörűségek tárháza.

 



Röviden ennyi volt a szolgálati közlemény, ha esetleg valamelyik barátom hasonló vállalkozásba fog, akkor frissítem a link listát. Olyan oldalakat nem fogok kitenni, amiknek a szerzőjét nem ismerem személyesen, pedig elhitetitek számtalan blogot, oldalt olvasok, de erről majd egy későbbi bejegyzésben lesz szó.

Ma még érkezem egy szokásos poszttal!

addig is csók!
                                  bibonapsugár



1 megjegyzés: