2014. május 22., csütörtök

TESZT: Yves Rocher 3 teás frissítő tonik

Kedvesek!

A tegnapi pihi után, ma egy szuper termékről fogok Nektek beszámolni! Töretlenül folyik a munka szerkesztőségünkben (= a kutyám, aki egy papírdobozt rág szét éppen, én írok), hogy sok márka, sok terméke kerülhessen terítékre, és Ti is könnyen eligazodjatok a beautyvilág végeláthatatlan labirintusában. 

Ki kell emelnem először is, hogy ez a random hatezer fok nagyon jót tesz az amúgy is problémás bőrömnek... Az izzadtság a legfőbb szponzora a ragyáimnak. Gondoltam, visszatérek a biztonság kedvéért a jól bevált arclemosómhoz a Garnier micellás vizéről, úgyhogy az a teszt most fel lett függesztve. Ugyanis A felfedezővel beszélgettünk, és ő is vett egy micellás vizet, csak Ő az Yves Rocherből, és az Ő arcán is számtalan kellemetlen ragya jelent meg. Én megijedtem a micellás víztől! A kapcsolatom a micellás vízzel egyszerűen nem akar zökkenőmentesen működni!

Szóval  a termék az Yves Rocher Perfecting Toning Lotion, azaz tisztító és bőrápoló arclemosó 3 tisztító teával, fáradtság ellen. A hangzatos név mellett mélytisztító hatást ígér, fiatalos fényt az arcbőrnek. Eltünteti a fáradtság jeleit, felüdíti a bőrt és tisztítja. Zöld-, fehér- és madagaszkári tealevél kivonatot tartalmaz, borsmenta- és kamillavizet. 200 ml-es kiszerelésben kapható, eredeti áron 2300 Ft-ért. Igen, elég borsosnak hangzik, azonban most a honlapon 30% kedvezménnyel lehet megvenni, tehát 1590 Ft-ért. Én is 30-40% kedvezménnyel szoktam beszerezni mindig, Joy-Glamour-ELMŰ (mi van éppen) kuponnal. 


Nagyjából két éve használom szerintem ezt a tonikot, de ez nem egy tipikus tonik különben. Az állaga nem folyékony, inkább ilyen zselés, nyálkás. A színe olyan, mintha nagyon halvány tea lenne. Hadd ne írjam le, hogy az egész állag-szín kombináió mire emlékeztet... :D Viszont nagyon könnyed az állaga, elég kevés is belőle, így egy flakon nekem fél évig kitart nagyjából. A frissítő, tisztító hatása tényleg működik, és ISTENI ILLATA VAN! Zöldteás, kiwis eszméletlenül finom és frissítő. Használat után húzódik kicsit a bőr, tehát a fáradtságtól félig halott bőrömet felpörgeti. Nem okoz se szárazságot, se zsírosságot a használata, nagyon jó tiszta érzésű lesz a bőr utána. Én a sminkemet is ezzel szoktam leszedni, mert egyáltalán nem bántja se a bőrömet, se a szememet. Van, hogy csak áttörlöm vele a bőröm, ha frissességre vágyom.

Hölgyek, én ragaszkodom ehhez a termékhez, ez is a mindennap használt kozmetikumjaim közé tartozik, azok közül is dobogós helyen szerepel. Mindenképp próbáljátok ki, ha van kuponotok, de nincs ötletetek mire használhatnátok el az üzletben.

Ja, és az Yves Rocher, ha valaki nem tudja, a Cosmétique Végétale® 5 alapelvét követi. Az elvek a következők:
  • 1. Növényi minden termék alapja. Védve magukat, leírják, hogy a biztonság miatt, kénytelenek minimális szintetikus anyagot használni, tehát nem 100% természetes, viszont semmilyen állati eredetű anyagot nem alkalmaznak. Nagyon helyes!
  • 2. Növényvilág gazdagságának feltárása és alkalmazása. Igyekeznek minél több növény jótékony hatását feltárni és felhasználni a termékeikben. 
  • 3. Biztonság és minőség garantált. A termékeket szigorú teszteknek vetik alá, mielőtt forgalomba kerülnének, hogy minden esetben biztonságos és hatásos legyen az alkalmazásuk.
  • 4. Környezetvédelem. A természet kincseit úgy használják, hogy a növényeket, és jövőjüket ne sodorják veszélybe. Emellett újrahasznosított papírdobozokban szállítanak, telepített erdőkből származó fákból készítik a képeslapjaikat, az üzletekben papír vagy műanyag szatyor helyett anyag táska van, újrahasznosított műanyag flakonban vannak a termékek és még fákat is ültetnek. Azta!
  • 5. Minden nőnek elérhetővé tenni a szépséget.
Szuper, nem? A The Body Shoppal szemben az Yves Rocher árai megfizethetőek. Sőt, folyamatosan különböző akcióik is vannak, akár a webshopban, akár az üzletekben. A hűségkártyával rendelkezők pontokat gyűjthetnek, amit be lehet váltani, és képeslapot kapnak havonta azt hiszem, amiben kedvezményeket nyújt a márka. Abszolút vevőbarátnak tartom, és nagyon szimpatikus a hozzáállásuk. A jövőben igyekszem majd próbálgatni még más termékeiket is, mert biztos vagyok benne, hogy lesznek még innen kedvenceim.

Hölgyek, TBS vagy Yves Rocher? Ti melyiket preferáljátok?



csók!
              bibonapsugár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése